Чому важливо оновлювати контент на сайті

Для індексації та ранжирування будь-якого сайту вагому роль відіграє безпосередньо унікальний контент. У цьому причина того, що більшість вебмайстрів та власників сайтів вважають за краще співпрацювати з професійними копірайтерами, що пропонують контент високої якості. Правило використання унікального контенту стосується абсолютно всіх сайтів — це інтернет-магазини, інформаційні портали, тематичні ресурси, блоги тощо.

Залежно від того, наскільки корисним, цікавим і креативним буде контент, залежить зростання кількості відвідувачів сайту і його місце в рейтингах ПС.

Тривалість роботи контенту

По суті, контент на сайті «працює» весь час, поки сайт знаходиться в доступності для відвідувачів. Але не варто дивуватися, що з часом кількість відвідувачів сайту почне падати, якщо контент не оновлюється. Змусити клієнта повернутися на сайт може тільки одне — оновлення. Саме тому до будь-якого ресурсу потрібно додавання нового матеріалу. Вже застарілий контент може привести нових читачів, а оновлення матеріалу змушує повертатися на сайт людину, яка вже одного разу у вас на сайті побувала.

Головне правило для збільшення й утримання постійних відвідувачів — підтримка інтересу коштом оновлень. Саме в цьому запорука успіху і випередження конкурентів.

Основні складові регулярного оновлення та підтримки сайту:

  • Обновляйте інформацію постійно і планомірно, додавайте й оновлюйте інформацію про послуги, товари, викладайте новини;
  • Розміщуйте не тільки текстову інформацію, прекрасно сприймається користувачами медійний вміст — відео, фото, графіки та т.і.;
  • Постійно працюйте над структурою сайту, додавайте розділи та нові сторінки.

Виконуючи ці нескладні рекомендації, ви завжди зможете привернути увагу відвідувачів і отримувати хороший трафік на свій веб-ресурс.

Рубрика: Блог
Поділитися
Facebook
Telegram
Twitter