Український «Рятовіт» від коронавірусної пандемії врятує нас, врятує світ.

Пройшло двадцять років відтоді як мною було використано для власного оздоровлення нову методику лікування і новий препарат апіфітокомплекс «Рятовіт», що розшифровується як регулятор якості тривалості життя. Проте існує думка серед винахідників, що з моменту винайдення винаходу до моменту широкого впровадження в життя приходить в середньому 20 років.
І от пройшло 20 років як я живу за новою методикою оздоровлення, яка дала змогу мені в 50-ти річному віці буквально за два-три місяці вилікуватись від хвороб, які не піддавалися лікуванню традиційними методами. Про які хвороби йдеться детально описано мною в книзі Рятовітотерапія, роботу над якою я закінчив на початку 2019, а презентація книги була відкладена через введення жорсткого карантину з метою локалізації covid-19. Не дивлячись на те, що презентація книги ще не відбулась, я уже вручив багатьом прихильникам моєї оздоровчої методики примірники, які ознайомившись з розділами книги, з подивом відмічають те, що розділу який би висвітлював ситуацію з коронавірусною пандемією немає і, у зв’язку з цим, телефонують і пропонують доповнити книгу розділом пов’язаним з профілактикою та лікуванням всіх інфекційних захворювань, в тому числі з covid-19. Відсутність такого розділу я пояснюю тим, що за останні 20 років я жодного дня не хворів на будь-які хвороби, жодного разу не звертався ні в аптеку, ні в лікарню; хоча зважаючи на мій вік я мав би звертатись у вище названі заклади регулярно.
Крім прохань моїх прихильників до розкриття суті проблеми з covid-19 мене спонукає і ситуація, яка постійно погіршується через щоденне зростання кількості захворювань, яка у квітні 2021 року наближається до 18-20 тисяч захворювань щоденно і кількість щоденно померлих українців наближається до 500 осіб на добу. Не дивлячись на всі карантинні заходи, обмеження, які здійснює МОЗ та інші державні органи України, за невтішними прогнозами титулованих вірусологів та епідеміологів сьогоднішня ситуація з пандемією covid-19 триватиме щонайменше ще 5-10 років і точної відповіді коли це все скінчиться ніхто нині, не тільки в Україні, а й в усьому світі дати не може.

Хоча в мене на сьогодні немає гучних титулів, ні вчених звань, але я постараюсь викласти в цьому розділі свої знання і досвід, які допомогли мені справитись з лікуванням біля 70% хронічних хвороб старіючого організму, залишилось 20-25 відсотків хвороб, до яких входить грип та інші ГРЗ, в тому числі й covid-19.

З багатьох засобів масової інформації нам постійно повторюють про те, що єдиним виходом, за допомогою якого ми зможемо побороти covid-19, є масова вакцинація і більше немає інших способів побороти коронавірусну інфекцію. Користь вакцинування я заперечувати не буду, тому що цей метод – це метод запобігати хворобам давно відомий і дієвий, я лише зауважу, що вакцинування не запобігає захворюванням, воно лише полегшує перебіг хвороби, скорочує тривалість, чим знижує кількість летальних випадків. Спостерігаючи за ходом вакцинації в усьому світі й в нас, ми бачимо, що це дорого вартісна та організаційно складна процедура, яку прийдеться проводити щонайменше 1-2 рази на рік. На що в нашій Україні може не вистачити ні коштів, ні засобів, ні апаратів ШВЛ, кисневих концентраторів та інших засобів. Щоб вийти зі складної ситуації з вакцинації нашого населення, все частіше лунають пропозиції розпочати виготовлення власної вакцини.
Зі свого боку, я у квітні 2020 року звернувся з листом до президента України, в якому описав випадки чудесного зцілення людей, які три тижні перебували під апаратами ШВЛ і стан їх був критичний, але прийнявши певні дози апіфітокомплексу «Рятовіт» вони за три дні були переведені з реанімації в загальну палату. А ще через два дні були виписані з лікарні. Лист мій був направлений в МОЗ, а звідти надійшла відповідь з детальним описом того, яких правових норм і процедур я повинен дотримуватись, щоб розпочати клінічні випробування. Копію листа було направлено в Академію медичних наук, звідти також прийшла відповідь подібного змісту. Однак в академії медичних наук, зокрема в інституті ім. Шупика, є знайомі люди, які попередні роки лікували серцево-судинні захворювання за моїми методиками та досягли позитивних результатів. Одним з тих людей є професор Бєлінський Петро Іванович, який на початку березня цього року зателефонував мені з проханням вислати кілька порцій комплексу «Рятовіт» з метою лікування covid-19 і через чотири дні після отримання препарату Петро Іванович знову зателефонував і радісно повідомив, що в нього все в порядку, а саме: діарея пройшла, кисень 97 норма, температура норма і можете сміливо рекомендувати «Рятовіт» для лікування covid-19. На що я відповів, що рекомендую, але мені ніхто не вірить. Тоді Петро Іванович написав свою рецензію відгук на мій препарат і методику, в якій в кінці зазначив таке: «Переконаний, що апіфітокомплекс «Рятовіт» при широкому застосуванні дає значний клінічний оздоровчий, екологічний і моральний ефект, скріпивши це своїм підписом і печаткою. Зі змістом рецензії був ознайомлений академік Цимбалюк Віктор Іванович, який її одобрив і сказав про те, що більше ніяких додаткових випробувань не потрібно, препарат перевірений, запатентований в Україні та може виготовлятись в необхідній кількості. Таким чином, з усього вищевикладеного можна зробити висновок про те що є альтернатива вакцинації, яка набагато простіша і дешевша і може мати значний клінічний оздоровчий, економічний і моральний ефект.
Це, так би мовити, викладена передумова майбутнього викладу матеріалу по суті проблеми з covid-19.

На мою думку, ситуація з подоланням пандемії covid-19 не покращується через те, що основну увагу всі зацікавлені органи зосереджують на боротьбі із наслідками захворювання, мало уваги звертається на ліквідацію причини поширення інфекції, забуваючи при цьому вислів грецького лікаря Гіппократа, який говорив: «Ліквідуй причину виникнення хвороби, пройде і сама хвороба». Коротко проаналізую причини поширення захворювання: це глобальна зміна клімату, екологічне забруднення планети, в тому числі й Чорнобильською катастрофою, вживання генної модифікованої їжі, включення в їжу штучних смакових приправ, консервантів, стабілізаторів, емульгаторів, барвників та багато інших компонентів, які шкодять здоров’ю, знижують імунітет організму людини, тобто здатність організму чинити опір як внутрішнім, так і зовнішнім різноманітним патогенним вірусам і бактеріям. Крім названих причин не меншої шкоди імунітету завдають і сучасні технології обробки та приготування харчових продуктів, в результаті чого в харчових продуктах зменшується до критичного рівня кількість вітамінів, мінералів і мікроелементів, які допомагають перетворювати і якісно засвоювати в організмі людей необхідні для функціонування білки, жири, вуглеводи, в результаті чого порушується рівновага трикутника здоров’я, який складається з імунної, ендокринної та нервової системи. В результаті втрати такої рівноваги люди, які мають проблеми зі здоров’ям стають першими жертвами covid-19.
Таких людей виявилась велика кількість на планеті та коронавірус, легко долаючи опір слабкого імунітету більшості людей, швидко поширюється. Однак є частина людей різного віку, які легко переносять хворобу, а іноді й зовсім безсимптомно – це люди в яких склався стійкий імунітет, який дає відсіч коронавірусам і хвороба проходить, в окремих випадках – в легкій формі. До таких людей я відношу себе і багатьох прихильників мого натуропатичного засобу системної дії, яким є «Рятовіт».

Останнім часом зрідка в ЗМІ появляється інформація про те, що крім вакцинації необхідно вживати заходів для покращення імунітету і підвищення опірності організму до інфекцій і продемонстровано фрукти, які вирощуються не в садах України, а в основному це були апельсини, банани, мандарини, грейпфрути. А також був сюжет з рекомендаціями однієї громадянки вживати на сніданок для підвищення імунітету бутерброд з маслом та червоною ікрою. Цей сюжет був показаний на "Прямому каналі" і я вважаю його помилковим, тому що він пропагує плоди не з нашого саду і городу, віддаляє нас від першоджерел нашого здоров’я, наших вітамінів, мінералів, мікроелементів, до яких адаптований наш організм.

Крім того, хочу заперечити правильність інформації щодо сніданків, обідів, вечері. У більшості випадків в Україні люди щодо режиму харчування дотримуються «науково-обґрунтованих» рекомендацій триразового харчування з розподілом добового споживчого раціону – 30% на сніданок, 45-50 % на обід, 25 % на вечерю; при чотирьох разовому харчуванні – 25 % добового раціону має припадати на сніданок, 10% на другий сніданок, 40% на обід і 20% на вечерю за дві-три години до сну. Крім того, рекомендують вживати їжу у визначенні години, інакше злагоджена робота травних залоз розслабляється. Крім таких рекомендацій, є ще народна мудрість, яку я теж не підтримую, що рекомендує сніданок з’їж сам, обід розділи з другом, вечерю віддай ворогові. Отже, маючи такі рекомендації та таку мудрість українці мали бути здоровішими всіх і жити довше всіх, але чомусь по стану здоров’я і тривалості життя ми пасемо задніх.

Правильних в лапках рекомендацій дотримувався і я до 50-річного віку. В результаті рекомендованого трьох разового харчування я на межі 45-50 років по кілька разів на рік перебував на лікуванні в стаціонарі з хворобами серця, нирок і багатьма іншими. Загроза подальшого існування з використанням штучної нирки або гемодіалізу змусила мене проаналізувати та переосмислити свою прихильність до рекомендованих режимів харчування і виробити свої всупереч загальноприйнятим.

В результаті зміни на 180° режиму харчування надалі й була запропонована мною планово-попереджувальна система і нова методика Рятовітотерапія. Поштовхом до виникнення системи та методики став інший вислів старогрецького лікаря Гіппократа, який говорив наступне: "Лікувати – означає відбирати в організму шкідливе і додавати те, чого йому не вистачає".
Отже, до 50 років мій організм був вкрай переповнений шкідливими солями, шлаками, токсинами, які необхідно було в короткі терміни вивести з організму. Для того, щоб це зробити організм потрібно було забезпечити необхідною кількістю і якістю вітамінів, мінералів, мікроелементів, які б змогли виконати біокорекцію, тобто привести до стану рівноваги трикутник здоров’я: а саме 3 системи – імунну, ендокринну і нервову.

Щоб забезпечити організм вітамінами мінералами й мікроелементами необхідно було переосмислити причини накопичення всього шкідливого та основною причиною, на моє глибоке переконання, стало саме трьох разове харчування.

В чому недолік трьох разового харчування? В тому, що ми по три рази на день вживаємо їжу, яку переробити, наприклад, вуглеводні в глюкозу для забезпечення енергетичних потреб організму, м’яса в амінокислоти для забезпечення пластичних потреб організму не вистачає жиророзчинних та водорозчинних вітамінів груп «A», «Д», «Е», «К» і водорозчинних вітамінів груп «С», «В», а раз не вистачає вітамінів виходить ми при трьох чотирьох разовому харчуванні живемо в ситуації хронічного авітамінозу, який не дає змоги синтезувати білки жири та вуглеводи до такої міри, щоб їх засвоюваність була стовідсотковою.

В ситуації авітамінозу (нестачі вітамінів) їжа засвоюється лише на 40-60% і не більше. Де дівається не засвоєна їжа? Частково йде у відходи, а частково залишається в організмі у вигляді шлаків токсинів, коагулянтів крові, які прискорюють атеросклероз судин, і в цілому на етапі 50-60 років маємо цілий букет хвороб, які сприяють послабленню функції імунітету ендокринної й нервової системи, створюють передумови поширенню коронавірусної інфекції.

Що необхідно зробити для того, щоб їжа 100% засвоювалась? Необхідно щоб в організм поступала достатня кількість вітамінів, тобто уникнути хронічного авітамінозу. Щоб цього досягти необхідно розрахувати добову потребу в нутрієнтах, що зроблено в європейських клініках ще в 70-х роках 20 століття. Тепер постає питання, коли в організм мають поступати вітаміни – перед вживанням основної їжі, під час вживання чи після вживання? З самого визначення "що таке вітаміни" випливає те, що вітаміни сприяють засвоєнню інших поживних речовин (білків, жирів, вуглеводів), вони також сприяють формуванню клітин крові, гормонів, генетичних і хімічних речовин в нервовій системі.

Щоб краще зрозуміти коли мають поступати вітаміни в організм я наведу такий образний приклад. Якщо порівняти вітаміни з кіньми, які тягнуть воза, наповненого білками, жирами та вуглеводнями в глибини організму, то на запитання де мають знаходитись коні, щоб він рухався в правильному напрямку, кожен відповість що спереду воза, а не збоку чи ззаду. Насправді в реальному житті ми на 80% не вживаємо вітаміни перед основним прийомом їжі, а частіше разом з вживанням їжі або в кінці на десерт, а часто і взагалі не вживаємо.

Наведу такий приклад. Якось вранці зустрівся з 59-річним сусідом, який пожалівся що скоро йому прийдеться йти на операцію по видаленню камінців з жовчного міхура. Своєю чергою я поцікавився як він харчується. Сусід відповів, що зранку випиває 2 стакани теплої води та з’їдає тарілку вівсяної каші, я запитав про те, хто буде синтезувати, перетворювати вуглеводні у виді каші в глюкозу і надавати енергію організму і пояснив що цю роботу мають виконувати водорозчинні вітаміни, які в організм мають потрапляти щоденно, тому що вони за ніч вимиваються з організму і мають виступати перед вживанням їжі. Сусід не погодився з моїм аргументами та сказав, що і далі продовжуватиме свою методику вживання їжі. Забігаючи наперед скажу, що з моїми твердженнями щодо черговості вживання вітамінів і їжі не погодяться більшість читачів цього розділу, але, прочитавши, будуть знати про те що, є альтернатива установленим нормам і звичкам. Я впевнений, що запропонований мною режим одноразового прийому їжі в вечірні години за 5-6 годин до сну з попереднім вживанням протягом дня комплексу вітамінів, які попавши в організм сприяють оздоровленню і нарощуванню великої кількості мікрофлори, а також завчасно потрапивши в організм перетворюються мікрофлорою в такі сполуки, які надалі легко синтезують білки, жири, вуглеводи, перетворюючи їх в поживні речовини, які 100% засвоюються не утворюючи шлаків і токсинів, а навпаки сприяють їх видаленню з організму.

Наприклад, комплекс «Рятовіт» складається на 50% з жиророзчинних вітамінів і на 50% з водорозчинних вітамінів групи «С» і «В». Для швидкого приведення до норми гемоглобіну в комплекс входять концентрати продуктів рослин, які містять в собі невелику кількість негемового заліза, тобто органічного, яке, завчасно потрапивши в організм, переробляється мікрофлорою в такі форми, які сприяють швидкому метаболізму гемового заліза, яке поступає в організм у вигляді червоного м’яса – свинини чи яловичини. Нормальний рівень гемоглобіну своєю чергою забезпечує на 97 – 99% нормальний рівень кисню в крові. А вітаміни групи «С» разом з певною кількістю рослинних білків, що містить комплекс, сприяють утворенню в організмі особливого білка Інтерферону, з якого утворюються антитіла – цитокіни, які швидко знаходять і нейтралізують чужі й шкідливі віруси та бактерії, не дають їм змоги розвиватися.

Одним словом комплекс «Рятовіт» при його вживанні протягом дня дає змогу створити в організмі людини надійний щит, що запобігає проникнення в організм і розвитку інфекційних захворювань.

Тепер хочу зупинитись на запитанні, яке найчастіше задають люди, які з тих чи інших джерел довідуються про апіфітокомплекс «Рятовіт» – А з чого складаються цей комплекс? Щоб довго не розповідати, мені довелося створити віршований зразок пояснення, яке можна виконувати як пісню, тим більше, що відомий на Хмельниччині композитор, заслужений працівник культури Смогитель Микола Максимович написав музику, за що я йому безмежно вдячний. Пісня називається «Український Рятовіт від коронавірусної пандемії врятує нас, врятує світ».

Заспів
Українська Славна сторона
Багата і родюча земля.
І перш за все ми Дякуємо природі
За вітаміни що виростають
На українському городі.
Не тільки на городі, а й в садку
На полі, ниві та на беріжку,
На пасіці подякуємо бджілкам
За те, що доставляють нам медку.
Коли ці вітаміни об’єднаємо
Упевнено ми вірус подолаємо.
Нам не страшний ні вірус, ні covid
Вживаємо український Рятовіт
І славимо край в якому ми живемо
Приспів
Ой наш бренд український рятовіт
Від пандемії врятує нас, врятує світ.
Український Рятовіт – унікальний бренд
Його захищає авторський патент.

В чому його унікальність? Унікальність в тому що в ньому зібраний і пропорційно поєднані всі цілющі сили природи України, які при вживанні за певними методиками дають змогу людському організму періодично здійснювати біокорекцію, відновлювати програму життя, яку виконує мікрофлора організму, чим покращувати якість життя і продовжити його термін на 30 – 40 років довше звичайних норм і стандартів.

Крім того, виробництво і вживання комплексу «Рятовіт» може мати й значний економічний ефект, а саме створити нові робочі місця і в рази підняти ціни на овочі та фрукти, які ростуть на городі, в саду на внутрішньому ринку, а також продавати значно за вищими цінами на зовнішніх ринках, що сприятиме значному моральному економічному ефекту і зростанню економіки України.
І насамкінець, саме головне, те що «Рятовіт» при масовому використані сприятиме створенню стійкого імунітету в організмі людей, чим прискорить повернення усіх до звичайного життя без пандемій, локдаунів і карантинних обмежень, які уже всім набридлі й достали.
Бажаю всім міцного здоров’я і хочу нагадати цитату нашого вітчизняного пророка Академіка Амосова Миколи Михайловича, який сказав: «Найдорожче у людини здоров’я, яке не купити ні за які гроші, але його можна придбати абсолютно безкоштовно, організувавши розумний спосіб життя».

Вище я описав як абсолютно просто і дешево можна відновити здоров’я, вживаючи протягом дня 50 мг вітамінів і ввечері повноцінну збалансовану по білках 10%, жирах 8%, вуглеводах 60-70%.
Висновок
Отже, з усього викладеного стає зрозуміло, що крім вакцинації є альтернативні шляхи виходу з коронавірусної пандемії, для чого необхідно переглянути старі підходи щодо кількості вживаної їжі, режиму харчування, технологій приготування.
Крім того, необхідно також перестати керуватись хибними мудростями типу: сніданок з’їж сам…, дотримання погодинного фіксованого трьох-чотирьох разового харчування, а зважати на природні почуття голоду і спраги при вживанні їжі та рідин.
Настійно рекомендую при виборі носіїв вітамінів групи «B» в першу чергу віддавати перевагу плодам, фруктам і овочам, вирощеним на українських полях і городах.
Завершуючи, запевняю всі, хто зацікавиться моїм рекомендаціями, буде їх дотримуватись, матимуть шанс підвищити свій імунітет і покращити стан здоров’я.